Android vejledning

Herunder finder du en vejledning til at sætte din overvågning op på Android enheder.

Programmet kan hentes gratis via Play Butik eller Android Market.

Oversigt over GV-aView

Virker til
GV-System V8.4.0.0 eller senere.
Det kræver dog, at din router konfigureret til at understøtte Iphone/smartphone visning af overvågning.
Skal routeren konfigureres koster dette 1000,- ekskl. moms. Kontakt CamVision support på 70230522

Understøttes af
Android enheder med Android version 2.2 eller senere.

Introduktion
Det mobile overvågningsværktøj GV-aView er designet til brugerne med Android enheder. Dette værktøj kan downloades gratis fra Play Butik eller Android Market. GV-aView er kun kompatibelt med version 8.4.0.0 eller senere af GV-Systemet. Denne guide giver dig en introduktion til installationsmetode og et overblik over visse nøglefunktioner.

Applikationen kan hentes via Play Butik eller Android Market.