Iphone vejledning

Herunder finder du en vejledning til at sætte din overvågning op på din Iphone, Ipad eller Ipod Touch.

Programmet kan hentes gratis via App Store eller Itunes Store.

Oversigt over GV-iView

Virker til
GV-System V8.3.0.0 eller senere.
Det kræver dog, at din router konfigureret til at understøtte Iphone/smartphone visning af overvågning.
Skal routeren konfigureres koster dette 1000,- ekskl. moms. Kontakt CamVision support på 70230522

Understøttes af
Iphone eller Ipad med OS 2.2 software eller senere.
Ipod Touch med OS 2.2 software eller senere.

Introduktion
Det mobile overvågningsværktøj GV-iView er designet til brugerne af Iphone, Ipad eller Ipod Touch, dette værktøj kan downloades gratis fra App store eller Itunes Store. GV-iView er kun kompatibelt med version 8.3.0.0 eller senere af GV-Systemet. Denne guide giver dig en introduktion til installationsmetode og et overblik over visse nøglefunktioner.

Installation

1. Tilslut din Iphone, Ipad eller Ipod Touch til computeren.
  2. Søg efter GV-iView i iTunes Store.
  3. Klik GET APP, og indtast dit Apple ID og password. GV-iView vil begynde at hentes ned på din Iphone eller Ipod Touch.