Ordbog

Codec

Codec er en videodekoder, som gør at du kan afspille dine videooptagelser på andre computere.

IP-adresse

IP-adresse står for Internetprotokol og er et unikt nummer som computere bruger til at kommunikere med hinanden. Man kan sammenligne det med vejnavne og numre, der bruges til at identificere bygninger, på samme måde identificeres computere på deres IP-adresse.

Du har fået udleveret og oplyst din IP-adresse, da vi installerede overvågningssystemet for dig. Hvis du skulle have mistet din IP-adresse, eller hvis den er blevet ændret, kan du på din hovedcomputer, hvor overvågningsprogrammet er installeret, skrive “myip.dk” i din webbrowser, hvorefter du vil kunne se din IP-adresse.

Multiview

Multiview er det program du kan se dine optagelser i, det er det overordnede styresystem hvor du kan konfigurere og tilpasse din overvågning. Det er også her du har adgang til Viewloggen. Det viser altså live hvad dine overvågningskameraer ser, lige nu.

Viewlog

Viewloggen har du adgang til fra Multiview programmet. Viewloggen er det program hvori du kan se gamle optagelser, altså hvad dine forskellige overvågningskameraer har optaget gennem tiden. Du kan bladre igennem de forskellige måneder og dage dine kameraer har optaget i, og vælge præcist hvilket tidspunkt, og hvilket kamera, du ønsker at se optagelser fra. Det er også her du har mulighed for at gemme et billede eller et videoklip fra din videoovervågning, ned på din computer.