CamVision A/S er en virksomhed i vækst, og derfor søger vi en sælger, som skal indgå i vores Sjællands-team.

Jobbet:
Vores nye sælger skal have fokus på udvikling af New Business samt pleje af eksisterende kunder. Distriktet vil blive tilpasset kandidatens bopæl.

Dit overordnede mål bliver at øge omsætningen og indtjeningen af virksomhedens produkter. Du får ansvaret for en portefølje, der er fordelt på forskellige brancher og kundetyper. Dine arbejdsopgaver omfatter Newbizz, kundebesøg, udarbejdelse af tilbud og ordrebekræftelse etc., men din vigtigste aktivitet bliver det opsøgende salg.

Du er:
Du er en selvstændig ildsjæl, der motiveres af de resultater, du opnår. Du er en god købmand, som er stærk og vedholdende bl.a. i forhandlingssituationer. Har du kendskab til branchen, kan det være en fordel, det vigtigste er, at du er en dygtig sælger, som har styr på salgets faser, og der ved, at vejen til succes er hårdt og vedholdende arbejde. Du kan hurtigt sætte dig ind i kundens situation, afdække behovet og præsentere den optimale løsning for kunden. Endvidere er du forhandlingsvant på alle niveauer, og du arbejder struktureret og målrettet for at nå dine resultater. Det er et krav, at du er rutineret bruger af MS Office-pakken, har kørekort samt ren straffeattest.

Det forventes, at du selv tager ansvar for en høj daglig aktivitet og herigennem opnår de forventede resultater. Din succes afhænger af dit aktivitetsniveau og din evne til at kommunikere face to face.

Vi tilbyder:
En selvstændig og udviklende hverdag i en dynamisk og uformel virksomhed med et godt sammenhold og en stærk virksomhedskultur.

Du bliver en del af et godt indarbejdet team med dygtige og professionelle kollegaer, der alle har været med til at bringe CamVision til den succes, det er i dag.

Løn sættes efter kvalifikationer. Derudover har vi ordentlige løn- og ansættelsesforhold og en sundhedsforsikring, og naturligvis vil du få firmabil, pc og telefon stillet til rådighed.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte salgsdirektør John Kejser på tlf. 25 97 38 38. Stillingen søges via mail på ansoegning@camvision.dk, mærk ansøgningen: “Sælger”. Ansøgningsfrist er den 30. april 2017.


CamVision A/S er én af de førende virksomheder inden for salg og installation af videoovervågning, varesikring og alarmsystemer over hele Danmark. Firmaet består i dag af 37 medarbejdere, som gør alt for at være Danmarks bedste leverandør indenfor feltet. For yderligere information se www.camvision.dk/.

 

Se jobopslaget på jobindex