Vi søger Danmarks bedste teknikere!

–  I CamVision udvider vi endnu engang vores teknikerstab – et fantastisk team, med et fantastisk sammenhold? Lige nu søger vi en ny kollegaer til opgaver på Sjælland.

Brænder du for at levere de bedste løsninger med markedets bedste produkter, og er løbende uddannelse, motivation, træning og medindflydelse vigtigt for dig? Så har vi jobbet til dig!

Din dag vil bestå af:

Servicering og installation af videoovervågning, alarmanlæg og varesikring. Du får ansvaret for opgaverne fra start til slut, og kommer til at arbejde med nogle af Danmarks førende virksomheder og detailkæder.

Du har:

Helt styr på teknik, IT, og har en basic netværksforståelse, Du bliver motiveret af, at finde de smarteste og bedste løsninger for vores kunder. Du kan arbejde selvstændigt, struktureret, ser udfordringer frem for problemer, og du følger tingene helt til dørs. Det er naturligt for dig, at levere en ordentlig  finish og kvalitet, både alene, men også i samarbejde med Danmarks bedste kollegaer.

Du har kørekort og har en ren straffeattest.

Hos CamVision får du:

En teamleder der selv har været i marken, og derfor ikke bare en ”paveskranke” der kun kigger på tal, men også menneskelige værdier, og reelle udfordringer.

Velsagtens et af Danmark’s bedste arbejdsmiljøer, hvor deres tages højde for folks individuelle ønsker, og familieforhold.
En virksomhed som ved det er vigtigt at arbejde, og privatliv går hånd i hånd.

Et firma som har forstået værdien af ”Give and Take” – og hvor det går begge veje

Gode kollegaer, med et stærkt sammenhold, med 4-6 årlige sociale arrangementer, fyraftenkurser m.m.

Du får en flot og veludstyret teknikerbil, fri telefon og sundhedsforsikring.

Vi tilbyder grundig oplæring og træning i virksomhedens produkter, og du får dit eget personlige uddannelses- og træningsprogram. Vi har ordentlig løn- og ansættelsesforhold.

Ansættelse snarest.

Ring og hør mere om jobbet hos Teamleder Simon Larsen på 25977011.

Send ansøgning til ansoegning@camvision.dk

CamVision A/S er én af Danmarks førende virksomheder inden for salg og installation af videoovervågning, varesikring og alarmsystemer over hele landet. Firmaet består i dag af 42 medarbejdere, fordelt i hele danmark, som gør alt for at være den bedste leverandør inden for vores felt.