Camvision er en virksomhed med et godt arbejdsmiljø, gode værdier, og et fantastisk sammenhold. Lige nu søger vi en ny Sikringstekniker til opgaver primært i Storkøbenhavn

Kunne du tænke dig at være med til at levere de bedste løsninger, med markedets bedste produkter og er motivation, udvikling og medindflydelse vigtigt, så har vi jobbet til dig!

Din dag vil bestå af:

Du kører ud hjemmefra, for at installere videoovervågning, alarm, og varesikring. Arbejdsopgaverne spænder fra simple installationsopgaver, til de helt store komplekse installationer med termiske kameraer, anråb, nummerpladegenkendelse ADK-styring oma.

Arbejdet foregår hos nogle af Danmarks førende virksomheder og detailkæder.

Arbejdsområdet vil være hele Storkøbenhavn.

Vi forventer:

Du har helt styr på teknik, IT og en god forståelse for netværksstruktur, og ip-adresser. Du bliver motiveret af at løse opgaven, og give den bedste service til vores kunder. Du kan arbejde 100 % selvstændigt og struktureret, og formår selv at sørge for din firmabil er præsentabel, og fyldt op med de nødvendige materialer.

Du griber udfordringer du ikke har stået i før med oprejst pande og gåpåmod, du ser løsninger frem for problemer og følger tingene helt til dørs. Det falder dig naturligt at levere en ordentlig finish og kvalitet, både alene, men også i samarbejde med Danmarks bedste kollegaer.

Brancheerfaring er naturligvis en fordel, men ikke et krav, du kan også komme fra en stilling som it-supporter eller lign, og har lyst til at bruge dine hænder. Det vigtigste er du har et kæmpe drive, og brænder for at komme til at arbejde med sikring – så skal vi nok uddanne dig.

Du har kørekort og skal kunne fremvise en ren straffeattest.

Hos CamVision får du:

Et ledelsesteam der selv er startet i marken og kender til de reelle problemstillinger du som tekniker kan opleve hos kunderne.

Velsagtens et af Danmark’s bedste arbejdsmiljøer, hvor deres tages højde for folks individuelle ønsker og familieforhold.

Et firma som har forstået værdien af ”Give and Take” – og hvor det går begge veje

Gode kollegaer med et stærkt sammenhold, 4-6 årlige sociale arrangementer, fyraftenkurser m.m.

Du får en flot og veludstyret teknikerbil, fri telefon og sundhedsforsikring.

Inden din første arbejdsdag vil du modtage en onboarding-plan for hvordan du bliver godt introduceret til CamVision, herunder værdisæt, kollegaer, produkter mv. Planen udarbejdes ud fra de kompetencer du kommer med.

Ordentlige ansættelsesforhold efter industriens overenskomst og løn efter kvalifikationer.
Ansættelse snarest.

Ring og hør mere om jobbet hos Service & installationschef Simon Larsen på 25977011.

Send ansøgning til ansoegning@camvision.dk mrk. Sikringstekniker i emnefeltet.

CamVision A/S er én af Danmarks førende virksomheder inden for salg og installation af videoovervågning, varesikring og alarmsystemer over hele landet. Firmaet består i dag af 40 medarbejdere, fordelt i hele Danmark, som gør alt for at være den bedste leverandør inden for vores felt.