Brugermanual

Videoovervågningsprogrammet er ganske simpelt opbygget og let at gå til.

Det består af to dele; en del hvor du ser de live billeder af hvad overvågningskameraerne ser, også kaldet Multiview, og en del hvor du kan bladre igennem gamle optagelser, altså hvad overvågningskameraerne har set, også kaldet Viewloggen. Udover denne simple opbygning, har du et væld af muligheder i selve programmet for at optimere din videoovervågning, så den passer netop dig. Guiden nedenfor tager dig igennem programmets funktioner.