Viden om sikring

En lang historie – kort fortalt

Vi har siden 2004 specialiseret os inden for forskellige sikringsløsninger; overvågning, alarmsystemer og varesikring. Vores mangeårige erfaring har givet os en masse indsigter og viden om, hvordan du bedst sikrer din forretning. Vi har stort fokus på løbende at optimere vores løsninger og har derfor bl.a. valgt at udvide vores sikringsløsninger med nye teknologier som adgangskontrol, mobil overvågning, RFID, DNA-spray og meget andet.

Hos CamVision bygger vores forretning på alle de mange kompetente medarbejdere, som står klar til at yde en personlig service og sørger for at finde den helt rigtige løsning til dig. Altid med udgangspunkt i høj kvalitet – til den rigtige pris.

Vores fornemmeste opgave er at sikre din forretning mod indbrud, hærværk, ildebrand og varesvind. På den måde kan du fokusere på at drive din forretning.

Bliv klogere på vores sikringsløsninger til Corporate og Business.

Fra Herlev til Harboør

Vi har hovedsæde i Herlev og beskæftiger over 40 ansatte i mange forskellige forskellige funktioner. Men selvom vi har til huse på Sjælland, leverer vi personlig service i hele landet. Vores teknikere er placeret rundt i hele Danmark, så vi hurtigst muligt servicere selv den fjerneste lokation.

Hos CamVision har vi en stabil kundekreds, hvor størstedelen af relationerne ofte har eksisteret i mange år. En høj grad af kundeservice, loyalitet og stabilitet tror vi, er årsagen til, at kunderne bliver ved med at vende tilbage til os. 

Et hold af sikkerhedsambassadører

Viden vokser gennem erfaring. CamVision har været sikkerhedsambassadør i næsten 20 år, og vi ved efterhånden en hel del om sikkerhed. Vores dygtige hold bestående af stabile og erfarne fagfolk tager hånd om vores kerneopgave; at sikre din forretning. 

Når du ringer til os, bestræber vi os altid på, at du ikke hænger fast i lange telefonkøer. Vi sørger også for, at du får fat i den rette medarbejder, som har forstand på den udfordring, du står med eller de ubesvarede spørgsmål. Vi vil gerne sikre, at du kan få hurtige, præcise og korrekte svar på det, du søger.

Vi holder, hvad vi lover

Hos CamVision ved vi meget om vores kunders behov og sikkerhedsmarkedet helt generelt. Dén viden bruger vi til at lave gode og fordelagtige løsninger til hver enkelt kunde.

Når du har valgt en sikkerhedsløsning hos os, giver vi en fast pris. På den måde kommer der ingen overraskelser eller skjulte gebyrer undervejs. Hvert år laver vi mere end 1.000 installationer, løser omkring 5.000 serviceopgaver og installerer mere end 12.000 kameraer.

Når vi har installeret din løsning, får du 1 års garanti – med mulighed for at udvide løsningen og lave serviceaftaler.

Er du nysgerrig på, hvordan du bedst beskytter din bundlinje?
Udfyld formularen i højre side, eller ring til os på 7023 0522. Så finder vi den løsning, der passer til dit behov.

“Hvis du ikke sikrer din bygning, er der ingen grund til at låse døren”

CamVision leverer sikkerhedsløsninger, der sikrer dig uforstyrret drift til gavn for medarbejdernes trivsel og virksomhedens konkurrencekraft. Vi har solid erfaring og guider dig ud fra dit behov.

Giv os 30 minutter – så giver vi dig et gratis bud på, hvordan du sikrer din forretning rigtigt.