Viden om sikring

Hos CamVision er vi specialister inden for videoovervågning, alarm & varesikring. Vi har bygget vores forretning på faglig kompetence, personlig service og den rigtige pris.

Vi leverer altid de bedste produkter til den højeste kvalitet, og vores service er i særklasse. Vores fokus er, at sikre din forretning mod svind og tyveri, så du kan holde din forretning i drift fra dag til dag.

Personlighed

Vi er over 40 ansatte med hovedsæde i Herlev. Vores teknikere er strategisk placeret rundt i hele Danmark, så selv den fjerneste lokation hurtigt kan serviceres. Hos os møder du et hold af dygtige og erfarne medarbejdere, som tager hånd om opgaven og din forretning. Hos os kommer du ikke til at hænge i lange telefonkøer, og dine beskeder når frem til den rette medarbejdere, der står klar til at hjælpe dig.

Det ved vi noget om

Viden vokser gennem erfaring, og vores medarbejdere er en stærk og stabil stab af dygtige, erfarne fagfolk, som koncentrerer sig om kerneopgaven. Hos os møder du den, der har forstand på netop din opgave. Vi kan give dig hurtige, præcise og korrekte svar på dine forespørgsler. Vi ved meget om både vores kunder og vores marked, og derfor kan vi tilbyde gode og fordelagtige løsninger på næsten enhver forespørgsel.

Faste priser og klare aftaler

Enhver installationsopgave løses altid til en fast forud aftalt pris, så der ikke er nogen overraskelser. Vi laver hvert år mere end 1.000 installationer og løser omkring 5.000 serviceopgaver, og installerer mere end 12.000 kameraer. Ydermere giver vi 1 års garanti på alle vores installationer, med mulighed for en udvidelse og serviceaftaler.