CamVision og Sensortek slår kræfterne sammen

To af markedets stærkeste aktører inden for videoovervågning og elektronisk varesikring smelter sammen til én stærk sikkerhedsspecialist. CamVision har købt Sensortek, og det samlede hold vokser til over 50 stærke branchespecialister.

  • CamVision har siden 2004 været kendt som specialister i at sikre værdifuldt udstyr og varer hos erhvervsvirksomheder. Det foregår bl.a. med videoovervågning, tyverialarmer, adgangskontrol og DNA. CamVision har udviklet sine egne teknikker, og med 38 medarbejdere tilbydes såvel rådgivning som installation og efterfølgende service.
  • Sensortek, der åbnede i 2001, er kendt som specialister inden for varesikring, videoovervågning og RFID. Kunderne ligger inden for både detail, industri og kommuner, og der er 15 dygtige medarbejdere.

Når CamVision nu overtager konkurrenten og alle dens aktiviteter, sker det med afsæt i et ønske fra Sensorteks ejer Bjarne Plahn om at drosle ned på sin arbejdstid. Hans rolle som direktør overtages af CamVisions administrerende direktør Morten Iversen, mens Bjarne Plahn indtræder i den samlede virksomheds bestyrelse.

Sammenlægningen af de to virksomheder giver en stor, fælles vidensbase og vil medføre en række betydningsfulde synergier.

Et perfekt match

– Hos CamVision har vi opbygget vores forretning på faglig kompetence, personlig service og den rigtige pris. Vi har udviklet vores egne, effektive teknikker og kan bryste os af meget veluddannede personale.

– Sensortek er på alle måder et perfekt match med dygtige medarbejdere og stor erfaring i branchen. Derfor er vi begejstrede for at have fået denne mulighed, der vil gøre CamVision A/S til en endnu stærkere samarbejdspartnere for virksomheder og kommuner, der har brug for varesikring, videoovervågning, alarmer og mange andre former for sikring af deres værdier, siger Morten Iversen, administrerende direktør i CamVision A/S.

Morten Iversen udtrykker samtidig sin store værdsættelse af Bjarne Plahns viden og erfaring i branchen.
– Vi er meget glade for, at Bjarne er indtrådt i bestyrelsen, så hans store viden kan være med til at styrke virksomheden ind i denne nye, spændende udvikling.

Årlig omsætning på 75 mio. kroner

Alle ansatte hos Sensortek bliver overført til CamVision, og de fleste af dem kommer til at have deres arbejdsplads i Camvisions eksisterende hovedsæde i Herlev.

Virksomheden har desuden salgskontorer i Århus og Fredericia samt et antal teknikere placeret strategisk rundt omkring i landet.

Det nye CamVision A/S har 53 ansatte og en årlig omsætning på 75 mio. kroner.